Hontai Judo ry
Satu & Staffan Lindgren
TIEDOTE 22.10.2006

Klaus Verlinille kaksi kultamitalia Keravalla

Vähitellen paikkansa vakiinnuttanut Kerava Shiai oli houkutellut n. 140 judokaa kokeilemaan taitojaan ja ratkaisemaan mitalien lopulliset osoitteet. Hontai Judon joukkue muodostui tällä kertaa hyvin nuorista ja osittain melko kokemattomista kilpailijoista. Menestys oli silti kohtalainen, ja erityisesti Klaus Verlin kunnostautui voittamalla sekä oman ikäluokkansa että vanhemman ikäluokan sarjat puhtaalla pelillä. Klaus otteli päivän aikana peräti 7 ottelua, jotka kaikki ratkesivat hänen hyväkseen, näistä 5 ennen täyttä aikaa!

E-tyttöjen eli alle 11-vuotiaiden sarjan kevyimpään painoluokkaan osallistuneet Eveliina Sainio ja Inka Verlin saavuttivat molemmat kaksi otteluvoittoa, mutta kun tasaisessa sarjassa voitot menivät ristiin, jäi Eveliina kolmanneksi Inkan saadessa tyytyä neljänteen sijaan.

E-pojissa taisteli Jyri Rajaniemi itsensä hopealle yhdellä otteluvoitolla. Jyri otteli myös D-pojissa sijoittuen siinä toiseksi.

Alle 15-vuotiaiden C-poikien luokassa otti Joonas Hirvensalo hopeaa ja Toni Malkki pronssia.